Termékeinkről


SZÜTYŐK

3 méretben készült bevásárló zsákocskáink célja, hogy a piacozás/bevásárlás alkalmával csökkentsék a műanyagfelhasználást. Ha magaddal viszed, nem lesz több toporgás a nejlonzacskók előtt a zöldséges/péksütis pultnál! Hálós és "telizsák" design-nal is készülnek, hogy morzsálódós és a szellőzni vágyó termékek is helyet kaphassanak bennük! 
A hálós szütyők esetében 3 féle hálót is használunk - ezek mind jól szellőznek és kellően erősek. Ezeket véletlen szerűen varrjuk, így meglepetés, hogy ilyen típus rendelése esetén melyik érkezik hozzád! :)
Mivel célunk, hogy minél kevesebb hulladék termelődjön a varrás során is, így a szütyők méretében kisebb-nagyobb eltérések előfordulhatnak. Nincs két egyforma, hiszen kézzel, de annál nagyobb szeretettel készülnek! :)

Körülbelüli méretek (pár mm-rel eltérhet):
S - "kicsivagyok": 17x20 cm 
M - "pontjóvagyok": 22x23 cm  
L - "nagyvagyok": 27x29 cm 

 


VÁSZONTÁSKA

100% pamutból készült, 10 l-es (38x42 cm), hosszú fülő bevásárlótáskák cakkompakkom zsebekkel. Igazán egyedi és praktikus lehetsz ezzel a táskával, hiszen bevásárlásod alkalmával a zsebében tárolhatod a szütyőket - vagy akár a kulcsaidat, irataidat is. ARCMASZK

170 g-os pamutból és vékonyabb pamutból készült, egyedi cakkompakkom mintás, pihe-puha gumis maszkok várják, hogy társaid lehessenek a mindennapokban. A maszk kétrétegű, de kellően vastag :)

 


TOLLTARTÓ

Mintás cakkompakkom pamutból készült, 22x7,5 cm-es cipzáros tolltartó, végén bojttal. Írószereidet vagy akár evőeszközeidet is tárolhatod benne - a fantáziádra bízzuk! :)